Parkurlarımız

2003 yılından beri hem bisikletle hemde doğa yürüyüşlerimiz ile Türkiye’nin dörtbir yanında parkurlar keşfettik hatta Avrupa turumuzda Alp Dağlarının neredeyse tamamına yakınını gezdik ve buralarıda parkur zenginliklerimize ekledik.

Parkur demek bir çizgi doğrultusunda gitmek demekmidir.Bizim için hayır genelde doğaçlama rotalarımız var ve etkinlik öncesi gidilecek yere keşif yapıp sonra katılımcılarımızı götürmekteyiz.

https://flic.kr/p/PTuWjF

Eskişehir her mevsime hakim yapısıyla birçok zengin doğal güzelliği barındırmakta ancak çoğu Eskişehir’li bunu bilmemektedir.Bizler Eskişehir ve çevresinde yer alan parkurları sizlere aktarıyoruz.

Bu güzelliklerin çoğuna bir grup gitmedi ve keşfedilmedi bu tarz saklı kalmış güzellikleri bizlerle keşfedebilirsiniz.

https://flic.kr/p/2cxKn4y

Bisiklet rotalarımız halka açık ve profesyonel olmak üzere ikiye ayrılır.Dağ Bisikleti ve Yol Bisikleti olarakta ayırmaktayız.Zorluk derecelerini katılımcıya aktarıyoruz.

https://flic.kr/p/RvN7Pw

Doğa Yürüyüşü rotalarımız hemen hemen tüm Eskişehir’i avucumuzun içi gibi bilmekteyiz ve yüzlerce parkurumuz bulunmakta.

https://flic.kr/p/2dz9nQG

Tüm bu parkurları sitemizde paylaşmak yerine bir kitapta toplama çalışmalarımız devam etmektedir.Yılların emeği internet ortamında heba olmaması için bu tarz bir karar aldık umarız yakın zamanda sizlerle paylaşırız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir