Aile Ortamında Bisiklet Turu

Eskişehir Bisiklet Topluluğu ESBIKE ile kendinizi hiç tanımadığınız insanlar arasında dahi aile ortamında bulursunuz. En gencinden en ihtiyarına herkes birbirine saygılıdır. Yeni dostluklar edinirsiniz. Yolda herkes birbirini bekler ve birbirine yardım eder.

PB112260

Esbike’ın bir diğer özelliği de Tur rehberlerinin alanında uzman Yurtdışında bisiklet üzerine eğitim almış Yüseksekokul mezunu Milli Sporcu ve Milli Takım Antrenörlerinden oluşması İlk Yardım ve gerekli eğitim belgelerine sahip olması , Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı olarak çalışmalarını Valilik izni ile denetim altında sürdürmesidir. Grubumuza giren herkes kayıt altındadır kimle nerde nasıl pedalladığınız bizim için önemlidir. Özelliklede çocuklarınızın onlarca grup içinde kiminle nereye hangi şartlarda gittiğini bilmiyorsunuz bu güvence günümüzde çok önemli. Profesyonel kaliteli niteliklerde amatör ruhla halkımıza yönelik faaliyetlerimiz devam etmektedir. Ailenizle arkadaşlarınızla yada tek başınıza gelin bu güzel atmosferde bisikleti tekrar keşfedin.

DSC_0075

Yaz aylarında Esbike hem bisikletlerinizin bakımını yapıyor hemde sizleri doğa ile başbaşa turlarla güzel bir hafta sonu geçirmenizi sağlıyor bizde bisiklet adına herşey var diyebiliriz.

SAM_1133

Her Türlü acil durum için Esbike Takım aracımız ve motorize ekiplerimiz bizlerle, daha ne olsun size pedallamak doğayı seyretmekten başka bir görev düşmüyor. Esbike ile kaliteli aktivitelere davetlisiniz.

Etkinliklerimizi Sosyal Medya’dan (Eskişehir Bisiklet Topluluğu) ve İnstagram #esdagesbike ve web sitemizden takip edebilirsiniz. Detaylı bilgi için Whatsapp hattımız 0506 423 11 70

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir