Öğretmenler Günü Doğa Yürüyüşü

efektliler

ETKİNLİĞİMİZİN TÜM FOTOGRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Eskişehir Doğa Aktiviteleri Grubu olarak Alapınar-Sakarıkaracaören Esdag Rotasında 16km’lik Zorlu parkurda doğa güzellikleri arasında etkinliğimizi 30 katılımcıyla gerçekleştirdik.

DSC07069

Doğa yürüyüşümüzü her iki haftada bir tekrarlıyoruz Eskişehir halkımıza şehrimizin doğal güzelliklerini tanıtıyoruz ve keşfedilmemiş doğaçlama parkurlarda profesyonel olarak etkinliklerimizi organize ediyoruz.

DSC07012

Katılımcılar güzel bir pazar günü geçirmenin yanında yeni dostluklar ve yeni maceralarla yeni haftaya enerji dolu olarak hazırlanıyorlar.Bu tarz etkinlikler şehirlerde kişiler üzerinde biriken stres ve iş yükünü alıp götürüyor ve daha sağlıklı bireyler ve sağlık bir toplum için fayda sağlıyor.

DSC06768

Yıllardır bu tarz etkinliklerle binlerce Eskişehirliyi doğa ile birleştirdik ve hoş vakit geçirmelerini en önemliside sağlıklı yaşam için spor yapmalarına teşvik ettik.

DSC06647

Bu haftaki etkinliğimiz Eskişehir Alpu ilçesine bağlı Alapınar Köyünden başlayarak 1310 metre yükseklikteki Merdiven Tepe ve Çatal Tepe ye ordanda hayli sert arazi yapısına ve ormanlık alana sahip yamaçlardan Gökçekaya Barajı Manzaralı inişlerden Sakarıkaracaören Köyüne yürüdük.

DSC06573

16km lik parkurda yer yer çok zorlandık ayaklarımıza kara sular indi deyimi tam yerini bulsada hoş vakit geçirip şen kahkahalarla vadileri patikaları inletmek enerjimizle daha önce hiç görmediğimiz katılımcılarla 40 yıllık dost gibi beraber hareket ederek aslında özümüze döndük.

DSC06673

Saygı sevgi dostluk bağlarını pekiştiren etkinliğimizde molalarımızda kısa piknikler yaptık çaylarımızı kahvelerimizi yudumladık.Doğal yaşamı yerinde gözlemledik.Mis gibi meşe,çam,yosun ve sonbaharın en güzel kokularından yaprak kokularını tenefüs ederek.Sahil köyü Sakarıkaracaören’de etkinliğimizi tamamladık.

DSC06671

Etkinlik boyunca ekipte geride kalan katılımcılara destek olan dostlarımıza teşekkür ediyoruz.Ayrıca yol boyu güzel türküleriyle bizleri alıp götüren diyar diyar gezdiren yanık sesli Sadık abimizede ağzına sağlık diyoruz.Tüm katılımcılara grubumuza olan güvenlerinden ve uyumlarından dolayı teşekkür ediyor birdahaki etkinliklerde görüşmek üzere sağlıklı günler diliyoruz.

Etkinliklerimizi Instagram #esdagtrekking hesabımızdan takip edebilirsiniz. 0506 423 11 70 whatsapp ile bilgi alabilirsiniz.

DSC06660

ETKİNLİĞİMİZİN TÜM FOTOGRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir