Zafer Kupası Bisiklet Yarışı Gerçekleşti

DSC01829

30 Ağustos Zafer Bayramının 97.yıl kutlamaları çerçevesinde Eskişehir Kent Orman Esbike Parkurunda 50’ye yakın katılımcıyla Dağ Bisikleti Zafer Kupası yarışmaları gerçekleşti.

DSC02628

Veliler çocuklarını izlemek ve destek vermek için yarış alanında yerlerini aldılar.Sivil katılım yanında Valilik Resmi programında yer alan programa hiçbir resmi katılımın olmamasıda düşündürücü.Gençlerimize destek vermek adına bir tane kurum amiri yetkili gelmemesi üzücü.

DSC02397

Sporun özelliklede bisikletin gelişmesi için sayısız etkinlik yarış organizasyon organize ediyoruz fakat destek noktasında sınıfta kalan bir şehir profili çiziyoruz.Futbola aktarılan onca paraya rağmen futboldada bir başarı yok.Umarım kafalarda ki spor algısı yakın zamanda değişir ve tüm branşlar pastadan hakettiği payı alabilirler.Tüm velilerimizin ve sporcularımızın ortak talebidir.

DSC02190

Özenle hazırladığımız parkurda yarışmacılar kıyasıya mücadele ettiler.İzleyenlerde heyecanlı anlar yaşadılar aileler çocuklarına feedzone noktasından su desteği verdiler.Yarışmada dereceye girenlere madalya verildi.Topluca fotograf çekiminin ardından organizasyon sona erdi.

DSC02789

Yarışmada Dereceye girenler şu şekilde ;

Elite erkekler 1.Yasin Ekici 2.Muhammed Asar 3.Yasin Ekmekçihabeş

Bayanlar 1.Elif Başak Altay

Genç Erkekler 1.Fatih Güngör 2.Enes Hamza Kıyma 3.Mehmet Temiztürk
Yıldız A Erkekler 1.Emre Özkurt 2.Mehmet Can Tırık 3.Enes Boz
Yıldız B Erkek Yusuf Mert Kısa 2.Muhammed Yusuf Bacak 3.Kamil Güngör
En küçük sporcu ödülü Efe Ekmekçihabeş 6 yaşında

FOTOGRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

TÜM FOTOGRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

video hazırlanıyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir