Esbike Antrenman Yarışı Gerçekleşti

Eskişehir’li Bisiklet severler Esbike’nin kendi imkanları ile düzenlediği Dağ Bisikleti Antrenman yarışında bir araya geldi.

DSC05000

Sıcak bir havada gerçekleşen ve kategoriler halinde yapılan yarışmanın bir tur uzunluğu 2 km olarak belirlendi.Parkur Kent Orman içerisinde yer alıyor ve patikalar dik inişler ve çıkışlar ile sporcuların gelişimine ve eğlenerek yarışmasına olanak veren bir yapıda.

DSC05084

Sporcular çok istekli fakat resmi kurumlardan istekte bulunmamıza rağmen destek yok bizlerde bu desteği sağlamak için kolları sıvadık ve kendi imkanlarımızla yoktan bir yarış meydana getirdik önceden düzenlemiş olduğumuz büyük organizasyonlardan kalan malzemelerle antrenman yarışları serisine başladık ve devam edeceğiz.

DSC04989

Trafikte sokaklarda bisiklet sürerek tehlike altında olan gençlerimizi bu tarz aktivitelerle hem spora yönlendiriyoruz hemde yaz aylarını bizlerle birlikte yaz okullarımızda antrenman yaparak geçiren gençlerimiz kötü alışkanlıklardan kurtulduğu gibi sporla sağlıklı bir yaşama kavuşuyor.

Yarışmaya katılan sporcuların velilerinden de olumlu tepkiler aldık onların hayır dualarını almak bile bizim için bir başarıdır.

DSC04996

Etkinliklerin sayısı arttıkça kaliteli sporcuda yetişecek ancak bizden başka bu tarz etkinlikleri sahiplenen yada yapabilen şuana kadar yok yapmaya çalışanlarda cebini doldurmayı öncelik olarak düşündüğü için Eskişehir’in adının kötü anılmasına ve desteğin kesilmesine sebep oldular sponsorları küstürdüler.

DSC04972

Bu nedenle asıl işi yapan bizlerde mağdur duruma düştük ancak özveri ve inançla bunları aşabiliyoruz imece usulü yarışımızı gerçekleştirdik.Yarış sonrasıda ekipçe parkurda mıntıka temizliği yaptık.Bölge halkıda bu durumdan oldukça memnun ve teşekkürlerini ilettiler.

IMG-20190727-WA0026

Haftaya Sakarya ilinde yapılacak Türkiye Dağ Bisikleti Şampiyonasına sporcularımızda katılacak onlar için hem antrenman hemde tecrübe oldu.Etkinliklerimiz sürecek hem bisiklet hem doğa yürüyüşleri ile ilimize hizmete devam ediyoruz.Gençlik Spor yaptıkça güçlenir ve genç kalır bunu sağlamak önceliğimiz.Ve bunları yaparkende diğerleri gibi cebimizi düşünmüyoruz hatta cebimizdekini aktararak bu işleri yapıyoruz.Destek veren ailelerimize ve sporcularımıza sonsuz teşekkürler sizlerle daha güzellerini yapacağımızdan eminiz.

FOTOGRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

SONUÇLAR

BÜYÜK ERKEKLER 8 TUR

1-Yasin Ekici 2-Metehan Asar 3-Zafer Balta

GENÇ ERKEKLER 7 TUR

1-Mehmet Can 2-Hamza Balaban 3-Fatih Güngör

YILDIZ B ERKEKLER 3 TUR

1-Yusuf Mert 2-Ramazan Şengül 3-Emirhan Çelik

BAYANLAR 1 TUR

1-Elif Başak Altay

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir