Uluslararası Gaziantep Dağ Bisikleti Yarışındaydık

2019 sezonunun ilk Uluslararası Dağ Bisikleti yarışı Gaziantep Erikçe Macera Parkında gerçekleşti.Esbike olarak bizlerde takım aracımızla uzun bir yol giderek bu yarışa 7 sporcuyla katılım sağladık.

Yarışma öncesi parkura sağlam yağmur yağmıştı Cumartesi günü parkuru gezerken yeryer çamur olsada genel olarak parkur kuru sayılırdı ancak akşam yağan parkur sonrası parkur ağırlaştı ve kayalık alanlarda ve ahşap zeminde kaygan bir zemin oluştu buda sporcuların yabaşlamasına yer yer çamurlara batmasına neden oldu.

Parkur teknik ve eğlenceli emek harcanarak oluşturulmuş güzel bir parkur.Yarışma organizasyonu iyi seviyelerdeydi.Malum dağ bisikleti yarışları birer birer iptal edilirken böyle yarışları tek tük görmeye başlar hale geldik.Ve sporcu sayılarına baktığımızda gözle görülür bir düşüş var eskiden yarışlarda daha kalabalık katılım görürdük umarız sayı dahada azalmaz ve artar.

Esbike yeni sporcuları yarışmada hem tecrübe edindi hemde rakiplerini tanıma fırsatı buldular.Zorlu parkurda çalışmaları neticesinde zorlanmadan yarışı tamamlayabildiler.Derece şuan için önemli değil ilerleyen yarışlarda daha güzel dereceler gelecektir.Kendi imkanları ile bu seviyelere geldikleri için kutluyorum.

Yarışma için destek veren Adana’dan Ünal abimize Antep ekibine ve özellikle Bmx Serdar’a Mahmut ve İlhan Karabiber kardeşlere velilerimize tek tek teşekkür ediyoruz.Önümüzdeki yarışlarda görüşmek üzere.

ESBIKE FOTOGRAF ALBÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ

ORGANİZASYON FOTOGRAF ALBÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir