Meşelik Ormanları Doğa Yürüyüşü

https://flic.kr/p/2dTuwFi

Cumartesi günü Türkmen Dağları Tırmanışının yorgunluğunu atamadan Pazar günü Halkımıza verdiğimiz sözü tutarak Saat:10’da Osmangazi Üniversitesi Spor Salonu önünde buluşarak Meşelik Ormanlarında yürüyüşümüze 20 kişiyle başladık.Akşam yağan karla birlikte parkur tam kıvamındaydı.Grup üyelerimiz her hafta farklı kişilerin gelmesiyle yeni dostlar kazanıyoruz.

https://flic.kr/p/2dTuDYp

Karacaşehir kalesi yanında ecdadımızın izlerini takip ederek ormanlık alandan Eskişehir’e hakim tepelere geldik.Ana molamızıda burda verdik çantalarımızda yer alan termoslar simitler ortaya serildi hep birlikte karlar altında şehir manzarasıyla güzel bir an yaşadık.

https://flic.kr/p/2b7TXhb

Aynı zamanda bu etkinlikte şehitlerimizide andık karda zorlanıyoruz diyemedik çünkü onlar yazlık kamuflajlarla Sarıkamışta canlarını ortaya koydular.Ruhları şad olsun.

https://flic.kr/p/2dTuuLM

Etkinliğimiz yaklaşık 15km olarak tamamladık.Katılımcılara tek tek teşekkür ediyoruz.Birdahaki etkinliklerimize tüm Eskişehir halkı davetlidir.Aile ortamının olduğu ESDAG grubumuzda hiç tanımadığınız kişiler dahi olsa sanki daha önceden tanışıyormuş gibi dostluklar kuracak doğa ile yeniden tanışacaksınız.

FOTOGRAF ALBÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir