Esbike Süt Turları Devam Ediyor

Esbike ekibi hafta içi mesaiden bunalan çalışanlara ve kilo vermek isteyen sağlıklı yaşamak isteyenlere alternatif olarak Salı-Çarşamba-Perşembe akşamları saat 20:00’de DedeKorkut parkında buluşarak şehrin yakın köylerine bisiklet turları düzenlemekte.

 

Aile ortamında alanında uzman ve resmi belgeleri bulunan bakanlık antrenörleri gözetiminde milli sporcular eşliğinde turlara davetlisiniz.Yapmanız gereken www.esbike.org adresinde ana sayfada yer alan Online Kayıt kısmına girerek ön kayıt yaptırmanızdır.

Etkinlikler tamamen amatörlere uygundur ve grup halinde hareket edilmektedir.Etkinliklerimizde kask takmanız hayati önem taşıdığı için mazeretsiz takmanız sizin için çok önemlidir.Ayrıca akşam turlarında ışıklandırma ve reflektörlü yelek önemlidir ve gereklidir.

Turlarda tek sıra hareket edilmekte olup her bisiklet arasında bir bisiklet boşluğu bırakılarak liderlerimizin komutları dinlenerek hareket edilmektedir.Her katılımcının kolaylıkla tamamlayabileceği rotalar seçilmektedir.Eğlenceye ve sağlıklı yaşama davetlisiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir